Copyright

Copyright information

Medmindre andet er angivet er alt indhold under copyright af Martin Matjulski. Dette gælder tekst, grafik, HTML kode, CSS, JavaScript, musik, billeder og andet ikke angivet indhold.

Undtagelser

Visse billeder på siden Wallpapers, er under Creative Commons Navngivelse-IkkeKommerciel–DelPåSammeVilkår 3.0 Unported (CC BY-NC-SA 3.0) licens. For information om hvilke billeder der er undtaget under denne licens, kan du finde billedet på min DeviantArt profil og se under detaljer hvilken licens det pågældende billede er under.
Det er muligt at downloade billeder i fuld ukomprimeret kvalitet på DeviantArt og på Wallpapers siden.

Hvis du laver en ændring på et billede og publicerer det på en offentlig tilgængelig hjemmeside og gerne vil dele det med mig, er du velkommen til at underrette mig med et link på min mail tilgængelig i bunden af siden. Dette er ikke påkrævet.

Alt indhold kan i henhold til ophavsretloven bruges til personligt brug. Læs mere om ophavsretloven på rettigheder.dk

Alt indhold kan i henhold til fair use bruges i undervisningssammenhæng, til kritik, eller omtale. Læs mere om Fair Use på Wikipedia

Yderligere information

Hvis du gerne vil bruge indhold fra siden der er under copyright til kommercielt brug, kan du skrive en forespørgsel på mail til